Wel of geen hakken?

Stilettohakken en een zwangerschap. Twee prachtige verschijnselen maar ze gaan helaas niet samen. Hoe dikker de buik wordt, hoe meer je verlangt naar platte zolen. Maar dat wil niet zeggen dat je er als zwangere vrouw niet meer modebewust uit kunt zien! We geven je een aantal tips om zowel comfortabel als modieus deze periode door te komen.

zwanger-collage-duma

Comfortabel en toch modieus

Loafers zijn flatjes die comfortabel en toch elegant zijn. Je kunt ze dragen op kantoor, tijdens een diner of gewoon in je vrije tijd. De ideale oplossing voor elke gelegenheid. Uggs zijn dan misschien niet charmant maar wel heel comfortabel. Zeker in de koude wintermaanden en ze zijn zowel binnen als buiten te dragen. De Bikerboots zijn er voor stoere vrouwen die toch graag laarzen dragen. De wijde schacht maakt het uiterst geschikt voor tijdens de zwangerschap. Tot slot de Sneakers. Deze sportieve schoen geeft je genoeg ondersteuning voor de laatste loodjes. Lees ook hoe je deze platte schoenen het beste met je kleding kunt combineren.

Hakken voor altijd

Voor wie toch niet zonder een hakje kan, overweeg dan eens de Kitten Heels. Dit zijn vrouwelijke schoenen met hakken van maximaal 5 centimeter hoog. Of de sleehakken, deze trend uit de jaren ’60 zien we veel dit najaar. De stevige hak zorgt voor meer ondersteuning, ideaal voor de zwangerschap dus.

V10-serie-ymre-3.indd

Niet te vroeg

Schaf je zwangerschapsschoenen niet van te voren aan maar pas als je de behoefte krijgt om platte schoenen te gaan dragen. Je voeten zetten namelijk uit tijdens de zwangerschap. Ga dus op zoek naar een geschikt paar damesschoenen waar je een langere periode mee vooruit kunt. Houd er ook rekening mee dat die schoenen na de zwangerschap misschien niet meer passen, dus denk ook een beetje aan de kosten. Bedenk ook goed wanneer je zwangerschapskleding moet aanschaffen en waar je allemaal op moet letten.

 

Reacties zijn gesloten.