About

Welkom op Geboortenetwerk! Op deze website vind je alles wat je moet weten rondom de geboorte van je kind. Wat kun je verwachten vanaf het moment dat je zwanger wordt tot aan het moment dat het kindje geboren is?

zwangerschapsbuik

De geboorte van een kind is voor veel mensen het mooiste moment van hun leven. Tussen het moment van bevruchting en de daadwerkelijke geboorte zit negen maanden. Een periode waarin veel gebeurt in het lichaam van de vrouw. Maar niet alleen het vrouwelijk lichaam merkt veranderingen. Ook geestelijk kan het wel eens zwaar zijn en verandert er van alles. En natuurlijk mogen we de vader ook niet vergeten! Over al deze zaken bestaan bij toekomstige ouders veel vragen. Deze worden allemaal beantwoord op onze website.

Zo lees je bijvoorbeeld op een speciale pagina wat je als vrouw lichamelijk allemaal te wachten staat bij een zwangerschap. Er gebeurt van alles in het lichaam van een vrouw tijdens een zwangerschap. Vaak zul je denken; dit is niet goed, maar blijkt het allemaal heel normaal te zijn. Allerlei symptomen worden op deze pagina behandeld. Lees ze zorgvuldig door en je weet waar je aan toe bent.

echo

Ook is er een speciale pagina over het geboorteproces. Hier lees je alles over de geboorte zelf, een overzicht van de manieren waarop een baby ter aarde kan worden gebracht en handige feiten en weetjes die je kunnen helpen op dit belangrijke moment.

Verder kom je op Geboortenetwerk allerlei artikelen tegen die te maken hebben met zwangerschap, geboorte en de ontwikkeling van de baby. De nadruk ligt in de meeste gevallen op het ongeboren kindje, maar hier en daar besteden we zeker ook aandacht aan artikelen over pasgeboren baby’s.